KuP Story 2001->


Huhtikuun alun kunniaksi KuP-edustuksella on ilo ja kunnia ilmoittaa kauden 2012 päävalmentajan nimi.
Hän on futispiireissä tunnettu, mainetta niittänyt ja vastustajissa pelon sekaisia tunteita takavuosina herättänyt Tuomas ”Ippu” Loikkanen.
Tervetuloa remmiin Ippu!
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Kauden 2011 päätyttyä KuP-edustuksen monivuotinen valmentaja & puuhamies Timo Jäärni, ilmoitti joukkueelle vetäytyvänsä joukkueen valmentajan tontilta.
Edustusjoukkue haluaa KIITTÄÄ Timppaa ansiokkaasta uurastamisesta ja joukkueemme eteen tehdystä työstä. Verta, hikeä & ”kyyneleitä” on vuosien varrella vuodatettu, otettu vastaan niin voittoja kuin tappioitakin, reissattu pitkin suomenniemeä & Eurooppaa ja tottakai saunottu! Mutta tuleen on turha jäädä makaamaan!
Loppuvuodesta 2011 joukkueen johto & huvitoimikunta organisoi kuntoa ylläpitävät  ns. vapaaehtoistreenit ja aloitti uuden päävalmentajan etsimisen. Töitä on tehty ja neuvotteluja käyty…lisää tuonnempana, kunhan ”nimet ovat papereissa”
Joukkueemme tulee harjoittelemaan tammi-maaliskuun 2012 KAI KOIKKALAISEN alaisuudessa keskiviikkoisen & lauantaisin. Kuntoa ylläpitävät vapaaehtoiset ma & to treenit pysyvät myös joukkueen ohjelmistossa ensi vuoden aikana. Eli toisin sanoen, valmennuskuviot ovat  jo  ennen vuoden vaihdetta  erinomaisessa kunnossa!
Lisää tarinaa tuonnempana…
——————————————————————————————————————————-
KuP-edustuksen kuulumisia vuosien varrelta…
KuP edustuksen toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja  kehittää Savonlinnanseudun aikuisjalkapalloilua omalla tasollaan eli nykyisin IV-divisioonassa. Joukkue toimii omien juniorien aikuisjuokkueena ja tarkoitus auttaa pelaajia ylemmille tasoille ja samalla ylläpitää kilpasarjatasoa vähintään nykyisellä tasolla.
……….
Kupin kolmannen vuosituhannen lippulaiva perustettiin 2001 syksyllä, pitkän tauon ja harkitsemisen jälkeen. Savonlinnan seudulla oli tällöin 3 joukkuetta,  STPS:llä kaksi sekä FC Kerimäki. KuP liittyi tähän seuraan Tanhuvaaran urheiluopisto harjoituskeskuksenaan.
Kausi alkoi vitosdivarista ja päättyi suoraan nousuun nelosdivariin. Seuraava kausi olikin sitten se kuuluisa pikavisiitti. Puolet 24 pelaajan ringistä lopetti pelaamisen heti nousukauden jälkeen ( uran tavoitteet täyttyi, ehkä), minkä jälkeen alkoi uusien pelaajien rekrytointi…
Tanhuvaaran Urheiluopiston henkilökunnasta löytyi pari uutta pelaajaa, lisäksi muutama lopettanut pelaaja FC Savonlinnasta. Lisäksi muutama muuten vaan jalkapallosta kiinnostunut futisäijä löysi tiensä  KuPin edustuksen rinkiin.
Vitosdivarin keskikastissa meni muutama vuosi, kunnes 2007  pelaajakaarti oli jo tarpeeksi laaja & yhteenpelaava, jolloin uusi nousu neloseen toteutui. KuPin kasvateista tuli vihdoin puolen kymmentä motivoitunutta B-junnua pelaajaarinkiin mukaan. Ensimmäinen kausi kyseisellä sarjatasolla menikin hyvin, olimme sarjan päättyessä neljänsiä.
 Joukkue onkin päättänyt, että 4-divarin on oltava vähintään Kulennoisten Pallon sarjataso.
Joukkueen ringissä on näiden vuosien aikana ollut n. 70 pelaajaa ympäri Savonlinnanseutua. Valmennushommista on vastannut alusta asti allekirjoittanut. Joukkueenjohtajana ovat toimineet pelaamisen ohella Tommi Tikka, Ilmari Marttila,  Ilkka Turtiainen sekä nykyinen Sedu Suomalainen. Joukkueen huollosta on pitänyt huolta alusta alkaen Markku Keskimäki, vuodesta 2008 alkaen entinen joukkueen pelaaja,  Jorma Röhmö sekä toipilas  Timo Keskimäki.
2011 joukkueen rinkiin kuuluu nyt n.24 enemmän tai vähemmän sitoutunutta pelaajaa. Huollosta vastaa isä ja poika a`la Keskimäki, jojo Sedu,bisnesmies Ilekka,koutsi Timppa
Nykyjoukkueen tapahtumiin kuuluu paljon muutakin kuin harjoitteleminen ja sarjapelit. Loppukauden ( lue kauden) huipennus ja treenipeli ulkomailla on kuulunut jo useamman vuoden ajan ohjelmaan ( Tallinna,Liettuan Kaunasissa ja Puolan Gdansk). Tanhuvaara Open futsal-turnaus on järjestetty joukkueen toimesta jo viitenä talvena peräkkäin.  Monenlaiset talkootyöt ovat tulleet joukkueelle viime vuosina tutuiksi. KuP’in edustusjoukkueen huvitoimikunta on vastannut muutamanvuoden ajan ilonpidosta, niin reissuilla kuin kotikonnuillakin. Treenitaukoa on pidetty muutamia viikkoja marraskuun vaiheessa ja uuteen kauteen valmistautuminen on aloitettu yleensä marras-joulukuun tienoilla.
 Hyvät kaverit ja hurtti huumori (vaikkei kaikki sitä ymmärräkään) ovat tämän sopan ainekset.
 T: Koutsi Timo Jäärni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: