KuPin futiskauden 2011 avaus !!

Nyt se on sitten nähty !! 2011 maaliskuun 14. päivä ja KuP pelasi ensimmäisen ”kotiottelun” talviaikaan. Tästä kiitos STPS:n orgnisaatiolle Jullen johdolla ( Ippu huumasi myös poliitikkoja omalla ulosannillaan)

Savonlinnaan on nyt saatu vuosikausia odotettu, lämmitettävä jalkapalloareena, joka mahdollistaa paikallisen  jalkapallon jatkuvan kehityksen. Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus ylläpitää ja kehittää futistaitoja noin 2-3 kk enemmän talvisaikaan, kuin menneinä vuosina. Olkaamme kaikki ylpeitä tästä mahdollisuudesta ja käyttäkäämme olosuhteita hyödyksemme!

MUUTEN, KuP voitti nykyisen koutsin valmentajauralla ( kestänyt KuP’issa 8-9v) kauden ensimmäisen harjoituspelin puhtaasti 2-0, STPS2 vastaan. Kaikenlaisia tilastoja kun nykyään pidetään yllä, niin julkaistaan sitten tämäkin. Lisää pelistä pelit sivulla.

HARJOITUSPELIT:

Ma  14.3 klo 20.00 STPS 2 – KuP , kentälle 19.15                  0-2 ( 0-0 ) Vinkku,oma maali

Ke 23.3  klo 19.30 STPS – KuP , kentälle 18.30

Ressuturnaus 26.3 , pelit alkaa klo 10.00. kentälle klo 09.00. Pelataan 2 peliä putkeen.

SIVUJEN INFOA !!

Huvitoimikunta tiedoittaa  ajankohtaisista asioista ,koskien pelien jälkeistä elämää.. Käykääpä lukemassa aina myös huvitoimikunnan omat sivut yläpalkista.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: