KuPin nettisivujen kehitys

Blogin lukijamäärä lähenee 50 000 innokasta tai vähemmän innokasta, kuitenkin kävijämäärälaskuri ei virheitä tee , HIENO homma !!

Ensisijainen tarkoitus sivuston ylläpitämiseen oli pitää yllä joukkueen tiedoitusta joukkueen reaaliajasta.

Nyt kun sivut ovat toiminnassa ja kiitettävän kiinnostuksen alaisina niin tottakai niiden kehittämiseen on motivaatiota ,MUTTA se vaatii kannanottoja kaikilta,kehitysideoita ja ennenkaikkea osaavaa tekijää.. Nykyinen on ihan pystymettästä  oleva aloittelija tällä sektorilla !!

Tämä blogi-systeemi on mielestäni hyvä , eikun lisää asiaa ja vähän asian vierestä niin vierailijat tuplantuu , näinhän se menee. Pääsia on edelleen KuP ja sen edustusjoukkue.

KuPin oma huvitoimikunta alkaa pitämään omaa sivua tapahtumistaan ja muutakin on luvassa.

Edustusjoukkue kaipaa videokamera kikkailijaa, juttujen tekijää ja mediataikuria joukkoon, palkkiona kuuluminen legendaariseen seuraan ja kulut peittoon järjestelmä.

 

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

One response to “KuPin nettisivujen kehitys

  • Jere

    Jere voi yrittää välillä jotain valokuvaus juttuja hoitaa jos on tarvetta. Kalustokin on ihan ok, vaikka kaukana ammattilaiskalustosta. Itse käyn blogissa viikoittain ainakin kerran. Olisi kyllä loistavaa, jos saatas toimivasta sivustosta vielä parempi ja lisää sisältöä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: