Senioriosasto taisteli pronssia Tanhuvaara Openista

KuPin joukkueet oli jaettu kahteen ikäluokkaan. Nuorin joukkue oli jälkeen 1984 syntyneet ja konkarit 1983 ennen syntyneet. Molempiin joukkueisiin saatiin 9-10 pelaajaa. Treeneissä keskinäisiä vääntöjä oli otettu pitkin talvea ja pieni ennakkosuosikin paine alkoi jo mennäkin nuoremmille.

Vaikka turnauksen keskinäinen ottelu menikin nuoremmille , seniorit otti kuitenkin paremman sijoituksen eli ns. voitto-pronssin. Onnittelut kuitenkin koko joukkueelle hyvästä taistelu- ja joukkuehengestä.

Turnaus katkaisi taas futsal-pelaamisen ja nyt siirrymme harjoittelemaan treeneissä oikean jalkapallon hallintaa.

Suuri kiitos kaikille turnausjoukkueille hienoista peleistä ! !

Voiton vei STPS 1 ( huom, ei sr ) 2.  STPS 2, 3. KuP sr, 4.Pation Ponsi, SuperTeSVi , 6.  KuP jr ja 7.  KoPa joka taisteli loppuun asti vaikkei ollut tiennytkään miltä futsal-pallo näyttää tai tuntuu, asenne oli loistava loppuun asti, kiitos.

Gaalassa muisteltiin onnistumisia ja epäonnistumisia, joukkueet oli hyvin edustettuina, voittojoukkueestakin oli paikalla se ainut ja tärkein eli maalikunkku ja eräs ikuinen loistava seuraihminen 🙂

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: