KuPin vuodenvaihde 2010 / 2011

Talvisalon treenit on peruttu raakojen ilmojen vuoksi ja kentän hoidon loputtua joulukuun tienoihin.

KuP treenaa kuitenkin totutusti Tanhuvaaran palloiluhallissa niinkuin aikaisemminkin, arvostakaamme sitä suurin sydämin!

TÄRKEÄÄ !!

Joulukuun 11 päivä kokoonnumme porukalla ja luomme vision kaudelle 2011.               Hyvistä suorituksista palkitaan mutta huonoista ei tuomita.ELI ohjelma päivään tulee myöhemmin ja kaikkien osanotto on tärkeää, laskin ringissä olevan 28 äijää ja kaikkia tarvitaan taas. Voittavaa joukkuetta rakennellaan ensi kaudeksi ja siksi jokaista pelajaa tarvitaan saavuttaaksemme tämän. Mukaan myös uudet pelaajat ehdottomasti.

Eli jokainen joukkuejäsen on velvollinen tulemaan paikalle, edes käymään jos ei halua koko iltaa temuta joukkueen mukana. Pelipaidat mukaan jos jostain syystä ei  jatka vaellusta kaudelle 2011.. SIIS ILMOITELKAA KOUTSILLE LA 11.12 OSALLISTUMISENNE PIAN ELI 5.12 MENNESSÄ !!!!!

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

2 responses to “KuPin vuodenvaihde 2010 / 2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: