Kevät koittaa KuPille

Pari viikkoa meni Tanhuvaara Openin jälkeen vähän turhankin nopeasti ku ei millään ”ehtinyt” päivitellä sivuja.

Turnausvoitto meni ensimmäistä kertaa STPS:n joukkueelle. Futsal pelaaminen piirissä näkyi selvästi joukkueen pelaamisessa ja ansaittu voitto tuli viime vuoden mastarista Los Loboksesta. KuPin joukkueiden sijoitus oli 3. ja 5. Kaikki sai hyvin peliaikaa  ja tunnelma jälkilöylyissä oli perinteisen hyvä.

Futsalpallo on nyt haudattu ja futis alkanut. Treenit edelleen ke ja su. Pelajasopimuksia 17 allekirjoitettu ja muutama vielä jonossa. Kesää varten vihreää valoa näkyvissä. Maalivahtiosastoon saatiin kaivattua täydennystä, kun KuP’in juniorivuosien kasvatti Jarno Kero palaa Imatralta kotikonnuilleen.

Tanhuvaaran urheiluopiston kattolumet sai tänään kyytiä, kun 11 pelaajaa temmelsi tuloksekkaasti kolien ja lapioiden kanssa, harjoittelukeskus kiittää.

Treenipelejä on sovittu 10.4 Mikkelissä ja Linna-Cup’iin 24.4 on varmistettu osanotto. Tanhuvaarassa ulkona pelataan heti kun luontoäiti sen suo.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: