2009 päätös ja 2010 startti

Tanhuvaaraan saapui 16 pelaajaa,koutsi,huolto ja seuran pj.

Kausi käytiin läpi tiivistettynä pakettina. Kevät- ja syyskauden eroja hieman punnittiin, treenaamisen tärkeyttä korostettiin voimakkaasti. Kevätkauden treeneissä keskimäärin 12 pelaajaa mukana, syyskauden aikana keskiarvo parani 14:sta. Joukkueen pelaajamäärä oli 24 pelaajaa, joka osoittautui tarpeelliseksi. Tavoite ei täyttynyt, eli neljäs sija vaihtui seitsemänteen sijaan. Sarjan taso tuntuu nousevan vuosi vuodelta. Sekin on totta, että eri joukkueiden kokoonpanot vaihtelevat erittäin paljon kauden aikana.  Syynä tietenkin pelaajien henk.kohtaiset menot, työt ja  perheellisillä kun on muutakin tekemistä kuin futiksen perässä juokseminen…

2009 palkitut:

– maalipörssin voittaja                    Janne ”Vinkku” Kupiainen 10 maalia

– ahkerin treenaaja                          Tommi ”Stumpel” Nousiainen 114 / 119

– kauden raataja                               Pekka ”Peksi” Lähderinne

– legendaarinen Ranun pytty          Simo ” Simon” Halko

– kauden pahis                                  Toni ”Tondis” Kotro ( piirin eniten ottelukieltoja ,mutta sieltä ei taida pyttyä tulla)

Usea pelaaja taisteli kauden aikana hienosti. Nuorista Aleksi Litmanen nousi avaukseen hyvillä esityksillään, ensi kaudelle vaan lisää itseluottamusta ja kovuutta. Tärkeän kolmikon muodosti kapitaano Vinkku, Simo ja Peksi (the jumala). Tondis esitti myös hyvää keskikentän rakentamista Vinkun kanssa, pelejä tuli vaan aika vähän. Koko joukkue sai kiitosta, varsinkin syksyn loppupeleistä joissa ratkaistiin sarjan loppupään sijoitukset .

2010 kausi

Muutoksi tulee kaudelle vähän. Anton lopettaa pelaamisen, mutta kaikki muut jatkavat. Treeniajat ovat tutut eli sunnuntait klo 18.30-20.30  ja keskiviikot klo 19.30-21.30 .

Paikka on Tanhuvaaran urheiluopisto ja muista keskiviikkoisin myös ulko- eli juoksuvarustus.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

One response to “2009 päätös ja 2010 startti

  • Peksi

    Sviddu Timppa…kato mallia minun sukunimestä tuolta sivun laidalta jos et muuten muista. Lähderinne kirjoitetaan edelleen ilman s-kirjainta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: