KuP kohti Syyskautta ja hieman menneestä

Treenit normaalisti, ensi tiistaina, 14.7  HUOM !! klo 17.30 palaveri Tanhuvaarassa. Rupattelutuokion jälkeen Hyper-treenit nurtsilla. Kaikki  pelaajat,huoltajat ja joukkueen taustahenkilöt ehdottomasti paikalle, myös loukkaantuneet eli ne vempat!  Ilmoita esteisyydestä.

Tiivistelmä keväästä:

Kevätkierros oli aikamoista menoa aallonharjalta pohjalle asti. Ensin huono menestys Tanhuvaara Openissa, sitten hyvät esitykset linna-Cupissa. Sarja-avaus hoidettiin hienosti nujertamalla Kotkan miehistö vieraissa 1-3, Ripalta piste kotona 0-0. Sitten alkoivat epäonniset, tai sanottakoon epäonnistuneet pelit. Menetettiin 2 pistettä kotona tasapelissä peltirumpuja vastaan, turpiin PaPelta 2-0, Purhalta 4-2 ja NaKalta 6-2. Voitto välillä KoPasta kotona 3-0. Tappioputki alkoi Villisikaottelusta 1-6. Imatran peli hävittiin myös 4-0. Eniten ottaa päähän HP 47:lle kärsitty kotitappio 0-1, ottelu olisi ehdottomasti pitänyt voittaa, ottaen huomioon pelissä saamamme lukuisat maalintekopaikat.

Peleistä yhtälö kuitenkin selvä. Liikaa virheitä joukkuepuolustuksessa ja korostuneita virheitä alakerran pelissä,  joka näkyy heti maaleina. Tehtyjen maalien määrä pitäisi olla n. 25, sarake näyttää kolmeatoista. Aivan liikaa hukattuja maalipaikkoja. Pelaajien määrä oli 22 pelaavaa yksilöä. Pelaajisto vaihteli liikaa peleissä, ei saatu ns. pysyvää kokoonpanoa, jolla olisi otteluihin lähdetty. Pelaajia oli poissa henk.koht. -ja loukkantumissyistä 6-9 / peli. Hyvä puoli asiassa on se, että jokainen on saanut peliaikaa, mikä on tärkeää tällä tasolla.

Tärkeintä joukkueurheilussa on aktiivinen osallistuminen harjoituksiin, joissa valmistaudutaan PELEJÄ varten. Ainuttakaan kertaa ei ole pystytty treenaamaan suunnitellulla aloituskokoonpanolla ennen seuraavaa peliä. Treeneissä maalia on vartioinut se, joka ei pysty juoksemaan, eli treenikielellä ”vemppa”. Suuri kiitos tästä ”toipuvien osastolle”, treeneihin tulo toipilaana on uhrautumista joukkueen puolesta. Treeneissä on kesän aikana käynyt 6-14 pelaajaa,  keskiarvo on 11 urhoollista, joista yleensä 2 vemppaa..

NOO, kyseessä on kuitenkin aikuisjoukkue, jossa on: perheellisiä, vuorotyöläisiä, elämässä tärkeempiäkin harrastuksia ylläpitäviä henkilöitä. Vapaista vapaa-ajoista sitten sekoitellaan coktail, josta hiotaan nyky KuP-joukkue, joka tsemppaa aina viimeiseen mieheen asti.

Koutsi kuittaa ja alkaa suunnitteleen Kulennoisten treenejä.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: