KuP mukana SM-maastojuoksussa 16-17.5

KuP vastaa Tanhuvaarassa järjestettävässä SM-maastojuoksutapahtumassa liikenteenohjauksesta.

Mukaan tarvitaan 30 henkeä KuPin ringissä ( ei pelkästään edustuksen pelaajaa)  olevaa henkilöä. Myös muut halukkaat ovat tervetulleita töihin.

HUOM !!!! Soitelkaa kimppakyydit opistolle

 

Kokoontuminen La 16.5 klo 08.30 alkavaan tiedoitustilaisuuteen Tanhuvaaran kabinettiin. Tapahtuma kestää n.18.00 asti. Liikenteenohjaukseen ei tarvi välttämättä kaikkia loppuun asti, 15.00 alkaen kiireisimmät voivat luovuttaa paikkojaan.Sunnuntaina tullaan paikalle 09.30 ja viimeinen sarja alkaa klo 16.00.

Liikenteenohjaukseen osallistuminen auttaa KuP edustuksen vieraspeli-rahastoa merkittävästi. Tämä on todella tärkeä tapahtuma , joten toivottavaa olisi että hoidettaisiin porukalla homma kiitettävästi,tämähän tietenkin selvä. Sään mukaan pukeutuminen ja varautuminen vesisateeseen.

Ota yhteyttä Timo Jäärniin 0500-910015  jos asiasta kysymyksiä ! Ma – To olen kertaamassa puolustusvoimien parissa. Torstai-illasta alkaen voin vastailla puhelimeen.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: