Tuoreinta infoo !!

 

KuPin voitto Savonlinnan ykkösestä enää ”karvan” päässä !!

KuP – STPS pelattiin Tanhuvaarassa 28.4 klo 18.00 alkaen. Vieraat veivät varkain voiton 1-2 Kulennoisten Pallon joukkueesta. Stps meni toki toisella jaksolla 2-0 johtoon pakin jalan kautta menneellä osumalla ja toinen maali tuli kulman jatkotilanteen ilmeisesti puskumaalista. KuPin keskikenttä ja puolustus ei ollut tilanteissa aivan terävimmillään.  KuPin peli toimii parempaan suuntaan ja tilanteita saatiinkin luotua useita STPS:n maalille. Kavennusmaali tulikin aikamoisen painostuksen jälkeen ,kun uutta tulemista suunnitteleva kärkimies Hasse runnoi väkisin itsensä toppareiden välistä läpi ja tuikkasi pallon ohi hyvin pelanneen maalivahdin . KuPin pelaajista  Eemeli,Janne ,Hans ja Ille saivat useaankin otteeseen testata viimeistelykykyään. Onneksi sunnuntain sarjaavaukseen jätettiin onnistumisia…Maalissa Tuoppi hoiti tonttinsa hienosti ja on varteenotettava ja tärkeä  maalivahtiehdokas kaudelle. Koko joukkue sai kehut hyvästä taisteluasenteesta.

30.4 Torstaina ei treenejä

Sunnuntaina 3.5 lähdetään sit Kotkaan Kilpisen tekonurmelle Linja-auto asemalta klo 11.00. Mukaan molemmat pelipaidat ,keltainen ja raitapaita.  Alusta on kumirouhe eli shortseilla voi myös pelata ( trikoot tulleet Intersportiin,omakustannehaku ). Peliinlähtöilmoitukset  jokaiseen peliin aina sivuille tai kännykällä suoraan koutsille .Pelipassi pitää olla maksettuna jokaisella pelaajalla ja vakuutus suosittavaa.

 

INTERSPORTISTA VOI NOUTAA OMAKUSTAISESTI TRIKOIDEN LISÄKSI ASICSEN LENKKARI ( 120€) 59 EURON HINTAAN. VAIN SM-MAASTO LIIKENTEENOHJAUKSEEN LUPAUTUNEILLE.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

4 responses to “Tuoreinta infoo !!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: