Keskiviikkona 8.4 ulkotreenit pitkästä aikaa

6 kk on kulunut siitä kun viimeksi treenailtiin ulkona, menipä nopeesti aika ( niinhän se nyt tuntuu). Nyt otetaan tuntumaa Tanhuvaaran puolikkaalla tekonurmella . Poikkeuksellisella ajalla Ke klo 18.00-20.00 aloitetaan ulkotreenikausi.

Pallotuntumaa pitää ottaa nyt kunnolla ,jotta saadaan kurottua tasoero pienemmäksi näin saliharjoittelujakson ( 6kk) jälkeen. Joskus tuntuu ( juuri nyt ) ,että Savonlinnanseudun jalkapallo antaa liian paljon eteen muiden Kaakkois-Suomen seuroille ,olosuhteista riippuvista syistä. Ei heti tule mieleen missä muualla kuin Lapin läänissä on näin huonot jalkapalloilun harjoitteluolosuhteet.

Säälittää vaan niitten nuorten puolesta jotka haluaisivat kehittyä jalkapalloilijoina omassa kotikaupungissa, mutta olosuhteiden pakosta muuttavat naapurikaupunkeihin.

No, tulipahan purpatettua tästäkin.

Ja hei, treeneihin äijät sit . Heikkarin turnausviikonloppu lähestyy !!

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: