Jälleen kirurgin penkillä..

Kulennoisten Pallon pelaajien kirurgiset operaatiot saivat jälleen jatkoa. Joukkueen luottokippari Laardi on jälleen poissa pelikentiltä leikatun ”terveen” polven vuoksi. Tsemppiä Laardille toipumiseen. Topparistoon ja puolustukseen odotetaan uusia luottohenkilöitä kantamaaan kovaa vastuuta harteillaan. Halukkaat voipi ottaan yhteyttä Koutsiin suoraan.
Laardi ei suinkaan jätä joukkuetta näin helposti vaan on todennäköisesti joka kotipelissä ainakin mukana jos ei vierasreissuissakin. Todennäköisesti Kulennoisten kentällä kaikuu selväkielisen ja sanavalmiin spiikkerin ääni Kesäkuun alusta alkaen.

Tietoja kulennoistenpallo58

KuP pelaa futista 4-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. 2008 kauden sijoitus oli 4. Toiminta on kohtuu aktiivista ja joukkuetreenejä on kahdesti viikossa. Tsemppihuuto KUPPIA Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta kulennoistenpallo58

2 responses to “Jälleen kirurgin penkillä..

 • Laardi

  Hojo hojo kaikille!

  Tosiaan vasenta polvea porattiin viime viikolla parista kolmesta kohtaa. Positiivisesti ajateltuna, kuten aina,
  kyllä siitä pitäis vielä joten kuten toimiva polvi tulla. Mutta…nyt kävellään kepeillä vähintään 2-4 viikkoa, hölkkäämäminen / juokseminen onnistunee aikasintaan puolen vuoden kuluttua ja kovaan, kontaktia vaativaan reeniin ei passaa osallistua noin vuoteen. Ja noitten vakuutusten kanssa alkaa olla vähän niin ja näin…

  Mutta EI tämä tähän jää, Laardi tulee, ennemmin tai myöhemmin, pitäkää itsenne kunnossa!

  Mukana ollaan treeneissä, peleissä, ”illan vietoissa” niin kuin aina ennenkin, tosin ei ehkä niin rajulla tatsilla kuin on totuttu näkemään.

  Ei muuta kuin treenaamaan joka jätkä!!!
  …vetti kun tekis mieli itekkin, mut podetaan nyt vähän aikaa. Perästä kuuluu, viimestään pääsiäisen jälkeen…soitellaan ja laulellaan siitä Linna Cup’ista ja etenkin saunasta!!!

  Laardi

 • Jylppy

  Moro!
  Kuulin kautta rantain, että ex kämppikselleni oli taas käynyt käpelösti. Niin se vain on, että ei ne luut kovene vanhetessa : )
  Niin sitä tässä itse kullakin alkaa liikakiloja olla kannettavana. Polvet alkaa antaa periksi ja jalat taipua ensisestään. Jalkojen profiili alkaa olla tuttu vanhoista länkkäreistä. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka saisi kutsun uuteen elokuvaa Koskin Tex Willer-kenttien kauhu. By the way, kummenttiin Laardi tulee ennemmin tai myöhemmin… niin taitaa muuten mösjöö tulla ennemmin ja se ainut paikka missä tulee taitaa olla koti. Voisi taas vain sanoa, että se on siinä. No leikki sikseen. Toivottavasti jalka tulee edes siihen kuntoon, että sillä pääsee liikkumaan ja työntämään lastenrattaita kun se aika tulee.
  Ps. onko pulla jo uunissa?
  Kerro kotiin terkkuja ja hoida ittes kuntoon. Soittele kun ehdit. Toivottavasti nähdään pian,
  Jysky

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: